Een kwart van de vrouwen verzendt weleens een naaktfoto van zichzelf

‘Sextingen’ is het versturen van pikante berichtjes al dan niet gepaard met foto’s.
En dachten we eerst dat dit iets was van jongeren; nu blijkt dat met name volwassen vrouwen het doen………
Zo blijkt uit een enquête van het jaarlijkse ‘Romance Report’ van uitgever Harlequin onder 15.000 vrouwen tussen 18 en 40 jaar.
43% gaf aan dat ze de laatste maand een sexy sms verstuurden. Daarvan zit 65% in een serieuze relatie en 36% bekende aan sexting te doen na een paar dates. Bovendien verzond 27% al eens een naaktfoto van zichzelf via sms of email.
Ook sociaalnetwerksites hebben een grote invloed. Van de vrouwen die meer dan 10 uur per week op Facebook zitten, hecht 61% meer belang aan hun liefdesleven dan gemiddeld.
Verder gaf 52% van alle vrouwen aan dat ze Facebook gebruiken om een potentiële date te onderzoeken. Hoewel 89% sociale netwerksites gebruikt om te lezen over het leven van anderen, zoeken ze er geen romantisch adviezen. Ze doen daarvoor ook geen beroep op hun moeder of vriendinnen, maar halen dit veeleer uit magazines, films en tv-shows.
Vooral de ‘Cosmopolitan’ is een belangrijke bron voor romantisch advies, gevolgd door de speelfilm ‘The Notebook’. De talkshows van Dr. Phil en Oprah kwamen op 3 en vier, terwijl het programma ‘Millionaire Matchmaker’ op 5 staat.

Lees ook:Seks via Facebook

Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!

Lees ook:NL mannen fantaseren over een triootje. Vrouwen over seks op lokatie

Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen

Lees ook:Liever geen seks dan dik worden!

Geef een reactie