Waar ter wereld vinden we nog maagden?

1 van onze favoriete TV-programma’s ‘Metropolis’ stapt wereldwijd in het huwelijksbootje.
Of je nu op seksles gaat in Kenia of maagd moet blijven tot je 28ste om de eer van je Spaanse zigeunerfamilie hoog te houden, overal ter wereld is een degelijke voorbereiding op het huwelijk voor bruiden cruciaal………….
De Spaanse Soraya uit Sevilla is met haar 28 jaar best oud voor een zigeunerbruid. “De meeste zigeuners trouwen op hun 15e, maar ik wilde eerst een beetje lol maken,” zo verklaart ze haar lange vrijgezellenbestaan.
Die lol zocht ze niet tussen de lakens, want Soraya is nog steeds maagd, beweert ze. Dat moet ze bewijzen met een zakdoektest. Pas als blijkt dat Soraya de test heeft gehaald is het tijd voor het huwelijksfeest.
Ook aanstaande bruid Rose (23) uit de Keniaanse hoofdstad Nairobi heeft haar maagdelijkheid moeten behouden. Ze krijgt lessen van seksgoeroe Gertrude.
Haar belangrijkste tip: zorg dat je een ‘one stop shop’ bent voor je echtgenoot. Als je van alle markten thuis bent, dan zal hij het niet buiten de deur zoeken.
Verder het verhaal van Vesna uit Albanië. Zij trouwt met een 19 jaar oudere Serviër die ze nog maar 1x heeft gezien.
En Davanh uit Laos verlooft zich met haar Duitse vakantieliefde Carlo, omdat haar moeder haar liever gisteren dan vandaag weggeeft.

2 mei 2013, METROPOLIS 21.00 uur, VPRO, NPO 3

Lees ook:Al 150 keer klaargekomen, maar nog steeds maagd

Lees ook:YouTube vindt clip Zimra Geurts ‘too hot’

Lees ook:Thaise schone: ‘Help, ik ben 40 en nog maagd!’

Lees ook:Nymfomane gijzelt mannen om aan haar trekken te komen

Lees ook:30 jaar en nog maagd: seksloos zijn in oversekste tijden

Geef een reactie