Vrouwen overwegen SM en anale seks vooral omdat hun partner dat wil

Hoe ver ga jij in de liefde?
Dat is de grote vraag in de nieuwe Nederlandse erotische film ‘De Overgave’, die sinds vandaag in de bioscopen draait.
Uit onderzoek van online vrouwenmagazine Ze.nl onder 750 van haar lezeressen kwam het antwoord: best wel ver.
Hoewel vrouwen anno 2014 behoorlijk zelfstandig zijn, hebben ze toch veel voor hun partner over tussen de lakens…..
Zo overweegt maar liefst 80% van om eens kinky te doen als haar partner dat graag wil, terwijl daarvan maar eenderde dit zélf interessant vindt.
Voor slechts 19% van de vrouwen is dit een dikke no go.
Over anale seks zijn de vrouwen erg verdeeld. Vorige week bleek al uit onderzoek dat veel vrouwen dit doen, omdat hun partner dit wenst en niet omdat zij het zelf zo lekker vinden.
Uit het onderzoek van ze.nl geeft eenderde dan ook aan het voor hem te willen proberen, 29% twijfelt, maar zou het misschien doen en 37% wil hier niks mee te maken hebben, ‘jammer dan voor hem’.
Echter, partnerruil is voor veel vrouwen (84%) een brug te ver, ook als haar partner het wil. 16% stemt (dan wel niet eenmalig), toch uiteindelijk toe.
Voor een trio staan ook weinig vrouwen in de rij: 20% vindt het het proberen waard, 44% van de vrouwen twijfelt en 37% zegt dat haar partner de pot op kan als hij dat wil.
Als het wat minder gewaagd is, zijn vrouwen toch wat sneller bereid concessies te doen. Een paar schunnige woordjes tussen de lakens omdat hij dat wil, is volgens de meeste vrouwen dan ook niet zo’n probleem.
Precies de helft fluistert heel wat af in bed als haar partner dat wil. 40% wil het overwegen en 11% geeft aan dat als het niet bij haar past, dat ze het gewoon niet doet.
En sexy lingerie? 4% vindt het onzin en heeft geen zin om zichzelf in een sexy setje te hijsen omdat haar partner dat graag wil. 39% wil het alleen bij speciale gelegenheden doen en 56% vindt het geen probleem als hij daar blij van wordt.
Een striptease is voor veel vrouwen ook ‘een ding’. 13% weigert, als haar partner een striptease als verjaardagscadeau wil. 87% zou het na veel twijfels of een flinke slok op wél voor hem doen.
Maar wat als je partner een borstvergroting bij je oppert omdat hij dat zo mooi vindt? 62% zou dit absoluut niet doen; hij moet haar nemen zoals ze is. 35% neemt zijn mening mee, maar doet het alleen als ze er zelf achter staat en slechts 3% wil dit voor haar man doen.

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker

Lees ook:Mannen hebben lekkerder seks met vrouwen die hun schaamhaar bijhouden

Lees ook:Heren, het mag van de vrouwen allemaal wel wat ruiger bij de seks!

Lees ook:Porno een mannending? 8 van de 10 vrouwen kijkt ook!

Lees ook:We neuken 1x per week: op zaterdagavond, 23 minuten lang met het licht aan en ‘woman on top’

Geef een reactie