Een sugar-baby is geen hoer

Zelf nog student zijn met een bijbaantje en geen cent te makken als jonge vrouw: dan kun je besluiten een sugar-daddy te benaderen.
Hij neemt je mee naar de duurste restaurants, de mooiste winkels en op de leukste stedentrips.
Een soort van win-win-situatie zeggen de meiden daar zelf over.
En wij kunnen nou allemaal wel denken dat het ordinaire prostitutie is, maar dat ligt toch anders……
Dat vertelt Angel (31) vandaag in De Telegraaf.
Ze is nu al 5 jaar een Sugar Baby. “Ik heb de kans gekregen om in goede restaurants te eten en krijg cadeaus die ik mij anders nooit zou kunnen veroorloven.”
Angel vond haar suikerarrangementen via de website Seeking Arrangement
Volgens Angela Jacob Bermudo, pr-manager van de site, verbieden zij alle diensten in ruil voor geld.
“Ik heb nooit seks gehad met mijn suikeroompjes”, zegt Angel dan ook. “Ik ben op zoek naar kameraadschap; een man waar je leuke dingen mee kan doen en op niveau een gesprek mee kan voeren. Ook krijg ik geen geld, maar cadeaus. Dus tijdens het winkelen, mag ik spulletjes uitkiezen.”
De sugar baby vindt zichzelf niet iemand die een man uitkiest op basis van de hoogte van zijn bankrekening. “Ik zie er goed uit en daar doe ik mijn voordeel mee”, legt ze uit.
“Bovendien geef ik iets terug, want ik ben voor de mannen aangenaam gezelschap. Ik ben niet ordinair en kan tijdens bedrijfsuitjes ook een goed gesprek voeren.”
Volgens Angel is ze realistischer dan andere vrouwen. “Die romantiseren een relatie en kijken naar films. Je moet het ook niet zo zwart-wit zien. Sommige vrouwen zeggen dat ze alleen maar oudere mannen daten, ik date alleen rijke mannen.”
Toch heeft ze haar ouders niet verteld hoe ze aan haar mooie spullen komt. “Ze zouden dat niet begrijpen”, zegt ze. “Ze snappen niet dat ik van luxe houd.”
Twee vriendinnen weten het wel en zijn bezorgd om haar veiligheid. “Iemand online ontmoeten, klinkt ‘eng’. Als ik diezelfde man in een kroeg had ontmoet, was er niks aan de hand geweest.”

Lees ook:Morgen is het Valentijnsdag. Vandaag is het Minnaressendag!

Lees ook:Heren: nog even een spannend setje voor vrouw of minnares scoren?

Lees ook:Alleen voor vrouwen: pijp je lover met een grapefruit de hemel in

Lees ook:Vandaag, vrijdag de 13e, is het Minnaressen Dag

Lees ook:Japanse werkgevers stimuleren personeel veel seks te hebben

Geef een reactie